Medarbejder

Hos KompetencePartner MidtVest kan du finde uddannelse og kurser som hjælper dig i dit nuværende job, eller som hjælper dig videre i din karriere.

Vi vil altid gerne hjælpe dig med at afklare dine ønsker og muligheder, så du kan

  • Udleve dine uddannelsesdrømme
  • Dygtiggøre dig indenfor et bestemt fag eller område
  • Få papirer på din viden – få lavet en Real Kompetence Vurdering
  • Få et skræddersyet kursusforløb
  • Og meget mere..

Vi kan også svare på spørgsmål vedr. skræddersyede kursusforløb og forskellige tilskudsmuligheder. Under alle omstændigheder, så er vi altid interesserede i at hjælpe dig til at finde din helt rigtige vej til god udnyttelse af dine opkvalificeringsmuligheder.

Vores kurser er for alle, og vores erfaring er, at VI HAR NOGET FOR ALLE, det gør også at det til tider kan være svært at finde det man søger. Derfor må du meget gerne kontakte os, hvis du ikke finder det du ønsker.

Tilmelding

Har du allerede fundet de kursus du søger, skal du tilmelde dig vha. tilmeldingsfunktionen på hjemmesiden. 

Alt efter om det er et kursus, uddannelse, fag som dansk og matematik eller noget helt andet er tilmeldingen lidt forskellig. Når du klikker på tilmeldingsfunktionen vil du alt efter hvad du tilmelder dig blive videreført til den enkelte skoles hjemmeside eller til efteruddanelse.dk, som er det fælles tilmeldingssystem for alle erhvervsskoler i Danmark.

I nogle virksomheder, er det kun få personer der har adgang til at tilmelde medarbejderne på kurser, derfor kan det være nødvendigt at få denne person til at tilmelde dig. Oplever I problemer i forbindelse med tilmeldingen, må I også meget gerne kontakte os, vi vil meget gerne hjælpe.

Ring til os på 99 12 24 40 - vi vil meget gerne hjælpe dig!