Vigtig viden om tilmelding

Voksenuddannelse.dk erstatter efteruddannelse.dk

I perioden fra 10. juni kl. 15 til 15. juni flyttes der data mellem de to sider. Det er derfor ikke muligt at tilmelde kursister til efteruddannelse eller søge om VEU-godtgørelse elektronisk i perioden. 

  • EfterUddannelse.dk og Voksenuddannelse.dk lukker den 10. juni 2021 kl. 15.00.
  • EfterUddannelse.dk udfases helt og bliver erstattet af en ny version af Voksenuddannelse.dk den 15. juni 2021.

Systemet er desværre endnu ikke helt køreklar

Indtil da kan du tilmelde dig/dine medarbejdere ved personlig kontakt på telefon 99 12 24 40* svare vi ikke, så læg en besked og vi vender tilbage til dig.

Vil du gerne vide mere om voksenuddannelse.dk:
Den 15. juni 2021 overtager Voksenuddannelse.dk rollen som din landsdækkende tilmeldings- og ansøgningsportal for erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse. På portalen kan virksomheder og kursister således finde kurser, foretage tilmeldinger, søge om VEU-godtgørelse samt få overblik over kursusaktiviteter.

I den nye udgave af Voksenuddannelse.dk får du mulighed for at logge på med NemLog-in, tilmelde dig AMU-kurser og søge om VEU-godtgørelse med det samme. Desuden kan du få generel uddannelsesvejledning og teknisk hjælp til at bruge portalen, bl.a. via korte videoer.

Alle funktioner fra kursuskataloget på den nuværende udgave af Voksenuddannelse.dk bliver videreført i den nye udgave af Voksenuddannelse.dk. Hvis du som kursist eller virksomhed har kursusaktiviteter i Efteruddannelse.dk i dag, bliver de seneste 5 års kursushistorik overført til Voksenuddannelse.dk. Kursister kan få data endnu længere tilbage i tid ved at logge ind på www.minkompetencemappe.dk