Ajourføring af svejsekoordineringskompetencer

Kort fortalt

På uddannelsen får deltageren ajourført kompetencer til at arbejde med kvalitetsstyringssystemer på svejseområdet med særlig reference til DS/1090-systemet

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48343 - Ajourføring af svejsekoordineringskompetencer

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til ufaglærte og faglærte, som arbejder eller ønsker at arbejde med kvalitetsstyring af svejsearbejde, herunder udarbejdelse af kvalitetsmanualer. Det anbefales at deltageren har gennemført uddannelsen 46981 Kvalitetsstyring af svejsearbejde. Jævnfør Arbejdstilsynets bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser kræver deltagelse i kurset, at deltagerne har uddannelsesbevis fra uddannelsen 44530 Arbejdsmiljø og sikkerhed, svejsning/termisk.

Beskrivelse: Deltageren kan medvirke ved udvikling, beskrivelse og opretholdelse af kvalitetsprocedurer baseret på standarder i en konkret virksomhed med produktion af stålprodukter og komponenter. Deltageren har endvidere indsigt i lovgivningen vedrørende CE mærkning af stålkomponenter og kan arbejde efter standarderne i DS/EN 1090 serien.
Deltageren har kendskab til auditeringsprocesser og kan indgå aktivt i disse. Deltageren kan endvidere indgå i arbejdsopgaver vedr. svejsekoordination iht. DS/EN ISO 14731.

Fagnummer: 48343 Ajourføring af svejsekoordineringskompetencer Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 3.855,10