Anvendelse af digitaliseret produktionsudstyr

Kort fortalt

På kurset lærer du at betjene produktionsudstyr med PLC/CNC styring eller baseret på robotteknologi, deltage i optimering og fejlfinding via operatørinterface ved produktion i industrien og at agere proaktivt i implementeringen af digitalisering i produktionen.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
14948 - Anvendelse af digitaliseret produktionsudstyr

Målgruppe: Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte, der arbejder med eller søger job i industrien med digitaliseret produktion med fokus på industri 4.0/5.0 og grøn omstilling.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren viden om:
Digitaliseret produktionsudstyr med en computerstyring såsom PLC eller CNC ved produktion i industrien.
Digitaliseret produktionsudstyr baseret på robotteknologi såsom robotarm, selvkørende truck, droner ved produktion i industrien.
Operatørinterface til betjening og kommunikation med digitaliseret produktionsudstyr ved produktion i industrien.
Problemstillinger og udfordringer ved implementering af digitalisering i produktionen.

Efter gennemført kursus kan deltageren:
Betjene digitaliseret produktionsudstyr med en computerstyring såsom PLC eller CNC og deltage i optimering og fejlfinding ved produktion i industrien.
Betjene digitaliseret produktionsudstyr baseret på robotteknologi såsom robotarm, selvkørende truck, droner og deltage i optimering og fejlfinding ved produktion i industrien.
Udarbejde forslag til operatørinterface for optimal betjening, visning og kommunikation med digitaliseret produktionsudstyr ved produktion i industrien.
Agere proaktivt i teamet med ideer til og i implementering af digitalisering i produktionen ved industri 4.0/5.0 og grøn omstilling i industrien.

Fagnummer: 14948 Anvendelse af digitaliseret produktionsudstyr Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.202,25