Arbejdsrelateret kommunikation om kost og sundhed

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at analyse, hvad der er fup og evidensbaseret fakta i sundhedsdebatten og anvende denne viden i forhold til fx drøftelser og beslutninger på din egen arbejdsplads.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20874 - Arbejdsrelateret kommunikation om kost og sundhed

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte gastronomer, ernæringsassistenter eller andre der arbejder eller ønsker at arbejde med formidling af sundhed i et køkken, storkøkken, kantine eller lign.

Beskrivelse: Du opnår viden der gør dig i stand til:
At forklare, hvad begrebet "evidensbaseret" betyder
At beskrive, hvordan man finder ud af, om der er solid forskning bag udsagn om kost- og sundhedsråd i medierne.
At formidle evidensbaserede kost- og sundhedsråd.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At anvende kost- og sundhedsråd i dialogen med brugere, kolleger, medarbejdere og ledelse.
At træffe faglige beslutninger om kost og sundhed på arbejdspladsen.

Fagnummer: 20874 Arbejdsrelateret kommunikation om kost og sundhed Varighed 2 dage