Bæredygtig koncept for bager- og slagterbutik

Kort fortalt

Efter kurset kan du deltage i at analysere, tilpasse og videreudvikle butikkens indretning, koncept og sortiment i forhold til bæredygtighed. Du kan beskrive butikskoncepter og deres forskellige styrker og svagheder. Du kan tilpasse sortiment og indretning ud fra en forståelse for trends og bæredygtighed.

Hold

02-12-2024
Bæredygtig koncept for bager- og slagterbutik
UCH, Døesvej 70, Holstebro
2 dage Daghold
02-12-2024
Detailudskæring af delstykker af køb
UCH, Døesvej 70, Holstebro
2 dage Daghold
Info om fag
49845 - Bæredygtig koncept for bager- og slagterbutik

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod faglærte samt medarbejdere med lignende kompetencer, der beskæftiger sig med fx planlægning, produktion og salg i bageri/konditori & gourmetslagterbutik.

Beskrivelse: Du opnår viden om:
Butikkens overordnede koncept og formulering af en bæredygtig profil for butikken
Udvikling af konkrete bæredygtige butikskoncepter og varesortiment

Du kan anvende den opnåede viden til at:
Tilpasse og videreudvikle butikkens koncept og sortiment med fokus på bæredygtighed.
Identificere trends i samfundet og indarbejde disse ved udvikling af sortiment og indretning med bæredygtig profil

Fagnummer: 49845 Bæredygtig koncept for bager- og slagterbutik Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60