Datasikkerhed og kundens rettigheder i e-handel

Kort fortalt

Efter kurset kan du arbejde med personoplysninger ud fra de gældende GDPR-regler. Du vil lære at håndtere forbrugerens data under hele kunderejsen, ud fra de gældende regler for forbrugerens rettigheder og sikkerhed i forbindelse med onlinekøbet, herunder specifikt købe, og markedsføringsloven. Reglerne omfatter fortrydelses- og reklamationsret samt salgs- og betalingsbetingelser. Du vil også lære at identificere og håndtere cybercrime, der kan true forbrugerens datasikkerhed.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49829 - Datasikkerhed og kundens rettigheder i e-handel

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med, eller ønsker at arbejde med datasikkerhed, inden for handelsområdet.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende viden om GDPR, købe- og markedsføringsloven til at sikre kundens rettigheder og sikkerhed i forbindelse med onlinekøbet.

Deltageren kan med kendskab til tekniske og organisatoriske redskaber, bidrage til implementering af en sikkerhedskultur i virksomheden, med det formål at beskytte virksomhedens data og undgå cybercrime, herunder hacking af virksomhedens digitale platform.

Fagnummer: 49829 Datasikkerhed og kundens rettigheder i e-handel Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 789,95