Diæter ved velfærdssygdomme

Kort fortalt

Du kan tilberede og anrette måltider til personer på en given diæt ud fra viden om diætprincipper og fødevarerestriktioner. Du kan endvidere anvende specialprodukter i forhold til diæten. Kursets kompetencer kan opnås i forhold til diabetes, hjertekarsygdomme, energireduceret kost.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48790 - Diæter ved velfærdssygdomme

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Tilberede og anrette måltider til personer på en given diæt ud fra viden om diætprincipper og fødevarerestriktioner.
Anvende specialprodukter i forhold til diæten.

Kursets kompetencer kan opnås i forhold til følgende emner:
___ Diabetes
___ Hjertekarsygdomme
___ Energireduceret kost

Fagnummer: 48790 Diæter ved velfærdssygdomme Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90