Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2

Kort fortalt

Du kan på grudlæggende niveau fremstille brød ud fra viden om mel- og korntyper samt hævemidler. Du kan endvidere på grudlæggende niveau fremstille desserter samt anrette, flambere og dekorere desserter. Ved kursusstart forudsættes det, at du har kompetencer svarende til 48814 Brød, kager og søde sager - trin 1.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48815 - Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan på grudlæggende niveau:
Fremstille kuvert og madbrød ved at anvende forskellige meltyper og bageteknikker, herunder kold- og langtidshævning samt hævning ved fx fordej og surdej.
Fremstille forskellige typer kager og desserter med tilhørende pyntning/dekorering, anretning og flambering.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48815 Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2 Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 832,00 Uden for målgruppe: DKK 2.983,20