Hydraulikteknik offshore kraner, drift/vedligeh.

Kort fortalt

Efter gennemført uddannelse kan deltagerne forestå drift, reparation, og vedligeholdelse på offshore kraner med avancerede el/hydrauliske systemer.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
45716 - Hydraulikteknik offshore kraner, drift/vedligeh.

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til offshore personel eller personer med tilknytning offshore med arbejdsopgaver inden for drift, reparation, og vedligeholdelse af offshore kraner.

Beskrivelse: Deltageren kan ud fra kendskab til hydrauliske systemer på offshore kraner med LS proportional hydraulik åbne og lukkede systemer, forestå drift, reparation, og vedligeholdelse på disse systemtyper og kan med kendskab til el og hydrauliske styringer, som benyttes i forbindelse med hydrauliske styringer, pumpe og motorstyring forestå drift, reparation, og vedligeholdelse på komplette styringer under anvendelse af egnet måleudstyr og dokumentation. Deltageren kan med kendskab til el og elektroniske overvågningssystemer, afprøve de enkelte komponenter og fejlfinde på de komplette el kredsløb og ved hjælp af dokumentationsmateriale, testudstyr, og måleudstyr foretage fejlsøgning og fejlretning på komplette elektroniske, hydrauliske og mekaniske systemer på offshore kraner.

Fagnummer: 45716 Hydraulikteknik offshore kraner, drift/vedligeh. Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 5.156,00