Inspirationskøkkenet i daginstitutioner og SFO

Kort fortalt

Deltageren kan tilberede og tilskære råvarer, så børn og unge i daginstitution eller SFO inspireres og motiveres til at spise mere ernæringsrigtigt og til at medvirke i køkkenaktiviteterne. Deltageren kan planlægge madproduktionen, så brugergruppen naturligt kan medvirke ved køkkenaktiviteterne.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47309 - Inspirationskøkkenet i daginstitutioner og SFO

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod faglært og ufaglært personale beskæftiget med madfremstilling til brugergrupper med varierede behov for ernæring.

Beskrivelse: Deltageren kan tilberede og anrette danske og udenlandske råvarer så velsmagende og appetitligt, at det kan motivere børn og unge til at prøve nye smage og spise mere ernæringsrigtigt. Deltageren kan lave inspirerende og fantasifuldt tilskæring af råvarer, som kan animere børn og unge til at medvirke i måltidsaktiviteterne. Deltageren kan planlægge madproduktionen, så brugergruppen naturligt kan medvirke ved køkkenaktiviteterne.

Fagnummer: 47309 Inspirationskøkkenet i daginstitutioner og SFO Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60