Introduktion til opskæring af gris

Kort fortalt

Du kan under vejledning udføre udbening og udskæring af fersk kød til videre forarbejdning samt håndtere værktøj korrekt i forhold til skæreopgaven. Du kan følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved skæreopgaven og efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne. Du vil opnå kendskab til slagteriets arbejdsgang og arbejdsproces i tarmafdeling, opskæring, skærestue og slagtergang.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49582 - Introduktion til opskæring af gris

Målgruppe: Nye medarbejdere uden uddannelse som industrislagtere på slagteriet.

Beskrivelse: Deltageren opnår kendskab til:
arbejdsgangen og arbejdsprocessen i tarmafdeling, opskæring, skærestue og slagtergang
 
Deltageren opnår færdigheder i:
at udføre udbening og udskæring af fersk kød til videre forarbejdning under vejledning
at håndtere værktøj korrekt i forhold til skæreopgaven samt følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved skæreopgaven
at efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne

Fagnummer: 49582 Introduktion til opskæring af gris Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 3.334,30