Knallert, scooter, motorcykel: simpel motorstyring

Kort fortalt

På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt fejlfindingsforløb på et simpel motorstyringsanlæg på 2 og 4 takts motorer, samt på en-cylindrede motorer på scooter eller motorcykel.

Hold
Løbende optag
Åbent værksted - cykel
Herningsholm
Daghold Åbent værksted
Info om fag

Målgruppe: På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt fejlfindingsforløb på et simpelt motorstyringsanlæg på 2 og 4 takts knallert, samt en-cylindrede motorer på scooter eller motorcykel. Deltageren kan udmåle og vurdere eventuelle behov for udskiftning af komponenter på indsprøjtning og tændingsanlæg.Derudover kan deltageren anvende fabrikantens diagnoseværktøj.

Beskrivelse: På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt fejlfindingsforløb på et simpelt motorstyringsanlæg på 2 og 4 takts knallert, samt en-cylindrede motorer på scooter eller motorcykel. Deltageren kan udmåle og vurdere eventuelle behov for udskiftning af komponenter på indsprøjtning og tændingsanlæg.
Derudover kan deltageren anvende fabrikantens diagnoseværktøj.

Fagnummer: 48302 Knallert, scooter, motorcykel: simpel motorstyring Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.538,70