Kommunikation i teams

Kort fortalt

Efter uddannelsen er deltageren bevidst om kommunikationens betydning for egen lederrolle, og deltageren kan aktivt bruge forskellige kommunikationsformer i kommunikationen med medarbejdere, lederkolleger og egen leder.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Det siger vores kunder og undervisere
Jimmy Korsholm Pedersen - kursusdeltager
Teamleder hos Steelxperts ApS i Holstebro.
Fra gang til gang har jeg kunnet mærke, at jeg har flyttet mig.
Den Grundlæggende Lederuddannelse har givet mig en helt anden forståelse for de dynamikker, der er til stede i virksomheden, og forståelse for hvorfor jeg selv og mine kollegaer agerer, som vi gør.

Alt i alt har Den Grundlæggende Lederuddannelse været en stor succes, fortæller Jimmy Korsholm Pedersen.
Malene Juul Krogsgaard - kursusdeltager
Danwest Feriehusudlejning A/S
"Det har motiveret mig helt vildt"

Den Grundlæggende Lederuddannelse har givet mig konkrete værktøjer, jeg kan bruge i hverdagen. Jeg har fra gang til gang kunnet tage de værktøjer, jeg har lært, og implementere dem i mit daglige arbejde.

Kort sagt har Den Grundlæggende Lederuddannelse været en stor succes og været rigtig givende, lyder dommen fra Malene Juul Krogsgaard.
Info om fag
47751 - Kommunikation som ledelsesværktøj

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til faglærte og ufaglærte personer, der arbejder med eller ønsker at arbejde med ledelse.

Beskrivelse: Deltageren er bevidst om kommunikationens betydning for egen lederrolle med baggrund i kendskab til perception og de verbale og nonverbale elementer i kommunikationsprocessen. Deltageren kan aktivt bruge forskellige kommunikationsformer i kommunikationen med medarbejdere, lederkolleger og egen leder.

Fagnummer: 47751 Kommunikation som ledelsesværktøj Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 380,00 Uden for målgruppe: DKK 1.203,00