Ledelse og samarbejde

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren løse ledelses- og samarbejdsproblemer på et grundlæggende niveau og er bevidst om egen lederstil, adfærd og grundholdning samt faktorer, der påvirker samspillet mellem ledere og medarbejdere.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Det siger vores kunder og undervisere
Jimmy Korsholm Pedersen - kursusdeltager
Teamleder hos Steelxperts ApS i Holstebro.
Fra gang til gang har jeg kunnet mærke, at jeg har flyttet mig.
Den Grundlæggende Lederuddannelse har givet mig en helt anden forståelse for de dynamikker, der er til stede i virksomheden, og forståelse for hvorfor jeg selv og mine kollegaer agerer, som vi gør.

Alt i alt har Den Grundlæggende Lederuddannelse været en stor succes, fortæller Jimmy Korsholm Pedersen.
Malene Juul Krogsgaard - kursusdeltager
Danwest Feriehusudlejning A/S
"Det har motiveret mig helt vildt"

Den Grundlæggende Lederuddannelse har givet mig konkrete værktøjer, jeg kan bruge i hverdagen. Jeg har fra gang til gang kunnet tage de værktøjer, jeg har lært, og implementere dem i mit daglige arbejde.

Kort sagt har Den Grundlæggende Lederuddannelse været en stor succes og været rigtig givende, lyder dommen fra Malene Juul Krogsgaard.
Info om fag
47753 - Ledelse og samarbejde

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til faglærte og ufaglærte personer, der arbejder med eller ønsker at arbejde med ledelse.

Beskrivelse: Deltageren er bevidst om egen lederstil, adfærd og grundholdning og om faktorer, der påvirker samspillet mellem ledere og medarbejdere. Deltageren er bevidst om sin rolle i forhold til egne lederkolleger og virksomhedens øvrige ledelse. Deltageren kan løse ledelses- og samarbejdsproblemer på et grundlæggende niveau.

Fagnummer: 47753 Ledelse og samarbejde Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 570,00 Uden for målgruppe: DKK 1.689,50