Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til producere diæter i små portioner, hvor måltidet har en høj energitæthed og gør brug af relevante specialprodukter.
Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, der har et ønske om at lære mere om planlægning og tilberedning af retter til småtspisende og som skal arbejde med planlægning og tilberedning af måltider til småtspisende. Ikke-faglærte bør inden kurset have opnået færdigheder svarende til kurset 20867 Måltidsplanlægning og tilberedning: Småtspisende 1
Beskrivelse:
Du opnår viden, der gør dig i stand til:
At redegøre for principper for kost til småtspisende
At vurdere, hvilke specialprodukter, der kan anvendes til kostformen
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At planlægge og producere energitætte måltider i små portioner med fokus på sensorik
At tilberede og anrette kolde og varme måltider med forskellige former for modificeret konsistens