Mad til vegetarer og veganere 1

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til på baggrund af viden om vegetariske kostformer at planlægge, tilberede og anrette vegetariske og veganske retter, med fokus på både sensoriske og ernæringsmæssige standarder.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20866 - Mad til vegetarer og veganere 1

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte der skal arbejde med - eller som ønsker at arbejde med - fremstilling af vegetarisk og vegansk mad med fokus på det sensoriske og ernæringsrigtige.

Beskrivelse: Du opnår viden der gør dig i stand til:
At beskrive vegetariske og veganske kostformer.
At planlægge mad til vegetarer og veganere, som lever op til anbefalingen for normalkost.
At beskrive de sensoriske principper.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At fremstille mad til vegetarer og veganere, som lever op til anbefalingen for normalkost
At tilberede frugt, grøntsager og bælgfrugter, så de komplementerer hinanden sensorisk og ernæringsmæssigt.
At anrette og præsentere vegetariske og veganske retter.

Fagnummer: 20866 Mad til vegetarer og veganere 1 Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90