Akademiuddannelse - Ledelse i praksis

Kursusinformation

Faget udbydes i et samarbejde mellem Uddannelsescenter Holstebro og Erhvervsakademi MidtVest (EAMV).

Se det konkrete kursusudbud og - TILMELD DIG HER

Her har vi fokus på den personlige lederrolle og personlige ledelsesværktøjer for ledere i fødevarebranchen.

Du får en forståelse af ledelse, som bygger på de nyeste ledelsesteorier. Du får indsigt i dine styrker og udfordringer, og hvordan du kan lede forskellige medarbejdertyper. Du arbejder med din gennemslagskraft som leder, og du får værktøjer til at styrke din kommunikation og håndtere konflikter konstruktivt.

Faget er samtidig din introduktion til at studere. Du lærer at analysere problemstillinger fra din hverdag, så du ved hjælp af teori kan finde løsningsmuligheder, der virker i praksis. Modulet er et fællesmodul for de to studieretninger AU i ledelse eller AU i oplevelsesøkonomi

Undervisning gennemføres i et samarbejde mellem Uddannelsescenter Holstebro og Erhvervsakademi MidtVest.

Undervisningsdatoer: 
Opstart 2/3 2021 og herefter følgende onsdag: 3/3, 10/3, 17/3, 24/3, 31/3, 7/4. Aflevering i wiswflow 16/4 2021. Eksamen 21/4 2021

Underviserne fortæller

Akademiuddannelse - en modulopdelt uddannelse
En akademiuddannelse (AU) er sammensat af en række obligatoriske fag og valgfag, der gør det muligt at ”tone” uddannelsen til dit job, interesse eller funktionsområde. En samlet akademiuddannelse består af 50 ECTS point samt et afgangsprojekt på 10 ECTS point - i alt 60 ECTS point.

Ledelse i Praksis er et fælles grundmodul - på tværs af jobfunktioner. Faget tæller 10 ECTS point. Læs mere om de øvrige moduler i den vedhæftede fil.

Tilknyttet fil:
AU i ledelse - fødevarebranchen (921 kB)

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.