Sensorik for begyndere

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at tilberede, pynte og anrettet måltider på en måde, som virker appetitvækkende og giver sensorisk mening.

Hold

11-11-2024
Senorik for begyndere
UCH, Døesvej 70, Holstebro
3 dage Daghold
11-11-2024
Tilberedningsmetoder og fremstilling af mad
UCH, Døesvej 70, Holstebro
3 dage Daghold
Info om fag
20870 - Sensorik for begyndere

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte, som arbejder eller ønsker at arbejde med sensorik i et storkøkken eller lign. Det er muligt at tage kurset "20871 Sensorisk analyse" efterfølgende.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At beskrive, hvordan pyntning af måltider kan virke som appetitvækker og salgsparameter.
At forklare sensorisk analyse i forbindelse med tilberedning og anretning af måltider.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At pynte måltider, så det sensorisk giver mening.
At tilberede og anrette måltider så det sensorisk giver mening.

Fagnummer: 20870 Sensorik for begyndere Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90