Skilteteknikerens brug af typografi ved skiltning

Kort fortalt

Deltagerne kan vælge og håndtere skrifttyper i forhold til konkrete skilteopgaver, og kan identificere og afkode tidens typografi og typografiske trends og holde dem op imod traditionelle typografiske regler og dogmer. Deltagerne kan i dialog med en kunde visualisere forslag med valg af typografi og vejlede kunden i forbindelse med valg af typografi både i forhold til den konkrete skiltning og det miljø, skiltningen skal indgå i.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47958 - Skilteteknikerens brug af typografi ved skiltning

Målgruppe: Målgruppen er primært faglærte skilteteknikere og andre, der har eller søger beskæftigelse inden for området.

Beskrivelse: Deltageren kan:
Vælge og håndtere skrifttyper i forhold til konkrete skilteopgaver på baggrund af grundlæggende viden om typografi til skiltning.
Identificere og afkode tidens typografi og typografiske trends og holde dem op imod traditionelle typografiske regler og dogmer.
Visualisere forslag med valg af typografi i dialog med en kunde.
Vejlede kunden på kvalificeret vis i forbindelse med valg af typografi både i forhold til den konkrete skiltning og det miljø, skiltningen skal indgå i ud fra tidens trends inden for typografi og skiltning.
Udføre arbejdet efter gældende lovgivning og regler under hensyn til sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø.

Fagnummer: 47958 Skilteteknikerens brug af typografi ved skiltning Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 2.256,80