Toggle navigation
Hvem er vi?
Kontakt konsulent
Erhvervsuddannelser
Erhvervsuddannelser
RealKompetenceVurdering
ONLINE
Kursusoversigt
VEUV
Videoguides
Hvem er vi?
Kontakt konsulent
Erhvervsuddannelser
ONLINE
Kursusoversigt
VEUV
Videoguides
Slagtning, forædling og salg af kød og convenience
Detailudskæring af delstykker af kød
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 4 dage
Emballering og etikettering af kødprodukter
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 1 dag
Forædling
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 7,5 dage
Introduktion til forædling af kød
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Introduktion til opskæring af gris
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Introduktion til opskæring af kalv- og oksekød
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Introduktion til pølsemageri
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Konceptudvikling for gourmetslagtere
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 4 dage
Kvalitetssikring af produkter for gourmetslagtere
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Produktion af fedtender
Læs mere
Varighed: 10 dage
Produktion af pølser, pålæg og røgvarer
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Pølsemager 1
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 5 dage
Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Salt- og røgmetoder for kødprodukter
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 5 dage
Slagterkurven
Læs mere
Varighed: 2 dage
Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
16 kurser er skjult - tryk her for at vise dem