Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at medvirke ved udarbejdelse og vedligeholdelse af køkkenets program for egenkontrol, herunder sikre opretholdelse af fødevaresikkerhed ved tilberedning og produktion af mad.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20891 - Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med madfremstilling i institutionskøkkener, restaurationskøkkener, caféer, kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for specifikke sygdomsfremkaldende mikroorganismer til opretholdelse af fødevaresikkerhed ved tilberedning og produktion af mad.
At redegøre for principperne bag HACCP-plan for kolde og varme madproduktioner.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At medvirke ved udvikling og vedligeholdelse af virksomhedens egenkontrolprogram i forhold til udpegning, overvågning og dokumentation af de kritiske kontrolpunkter.
At anvende ny viden om nødvendige temperaturforløb i madtilberedningen til at opnå øget kulinarisk kvalitet og udvikle egne opskrifter.

Fagnummer: 20891 Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90