Toggle navigation
Hvem er vi?
Kontakt konsulent
Erhvervsuddannelser
Erhvervsuddannelser
RealKompetenceVurdering
ONLINE
Kursusoversigt
VUF
VEUV
USMA
Videoguides
Hvem er vi?
Kontakt konsulent
Erhvervsuddannelser
ONLINE
Kursusoversigt
VUF
VEUV
USMA
Videoguides
Brød-, kage-, dessert- og konfekturefremstilling
Diæt- og allergivenligt brød
6 ugers jobrettet
Se 1 hold
Næste startdato: 12-05-2025
Varighed: 2 dage
Fremstilling af desserter og festkager
Se 1 hold
Næste startdato: 26-05-2025
Varighed: 3 dage
Biokemiske processer ved fremstilling af brød
Læs mere
Varighed: 2 dage
Brød med surdej
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Bæredygtig koncept for bager- og slagterbutik
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Chokolade som blikfang og salgsobjekt
Læs mere
Varighed: 2 dage
Chokoladefremstilling til professionel brug
Læs mere
Varighed: 2 dage
Convenience food i bagerier/konditorier
Læs mere
Varighed: 3 dage
Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Europæiske brødtyper og produktudvikling
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Innovationsværksted for bagere og konditorer
Læs mere
Varighed: 3 dage
Konceptudvikling for bageri og konditori
Læs mere
Varighed: 2 dage
Kundevejledning i specialbestillinger
Læs mere
Varighed: 1 dag
Marcipan og kransekage
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Markedsføring af bageri og konditori
Læs mere
Varighed: 2 dage
Moderne flødekager
Læs mere
Varighed: 2 dage
Moderne frugttærter
Læs mere
Varighed: 1 dag
Praktikvejleder i bager- og konditorbranchen
Læs mere
Varighed: 2 dage
Produktkendskab for salgspersonale -bager/konditor
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 1 dag
Rullede deje - Bager
Læs mere
Varighed: 5 dage
Råvarekendskab 1,0
Læs mere
Varighed: 5 dage
Salgsteknik for salgspersonale i bageri/konditori
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 1 dag
Signaturbrød
Læs mere
Varighed: 2 dage
Smagsudvikling og salg af chokolade
Læs mere
Varighed: 2 dage
Sortimentsudvikling i bagerier
Læs mere
Varighed: 2 dage
Sæson- og temaprodukter i bagerier
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Varekendskab 1 - Bagværker.
Læs mere
Varighed: 7,5 dage
Varmt brød hele dagen
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
27 kurser er skjult - tryk her for at vise dem