Rengøringskurser

Mange har fået øjnene op for betydningen af professionel rengøring er er en branche med efterspørgsel på arbejdskraft!

Det er altid rart at være et sted, hvor der er rent. det kan alle nok nikke genkendende til.

Langt de fleste vil nok sige at de godt kan finde ud af at gøre rent, og langt de fleste holder nok også deres eget hjem rent, så det giver mening for dem.

Men rengøring er langt mere end blot at suse en støvsuger hen over gulvet og tørre en overflade af med en våd klud, specielt når du gør rent på skoler, institutioner, kontorer, i sommerhuse, butikker eller andre steder. Den usynlige funktion som rengøring jo ofte er. Har faktisk afgørende betydning for, om man føler sig tryg og den kan have direkte indflydelse på, om man risikerer at blive syg.

SkiveCollege_Dag1__132_of_306__smal

Nye standarder

Kravene til rengøring skærpes, og der er i høj grad fokus på hygiejnen.

Konsekvenserne af mangelfuld viden om hygiejne, rengøring og om de mest almindelige smitteveje kan være fatale og i forbindelse med Covid 19 er kravene til rengøring og hygiejne kun stigende. Viden om de nødvendige rengøringsmetoder og hygiejniske forholdsregler er ofte minimal.

På kort tid har virksomheders serviceniveau forandret sig. Det er vigtigt for at skabe sikkerhed og tryghed på arbejdspladser og i det offentlige rum.

Rengøringshygiejne handler både om selve rengøringsprocessen og den personlige hygiejne.

Du vil på kurser i rengøring få viden om vigtigheden af rene omgivelser, du vil lære om den professionelle rengøring, og få metoder til at forebygge og sikre smittespredning og god håndhygiejne.

COVID-19 har helt sikkert øget bevidstheden om, at det er vigtigt i forhold til smitte, at der er reelt rent, og ikke bare ser rent ud.

Når du uddanner dig indenfor rengøring, vil du blive overrasket over, hvad der skal til og hvilke metoder og teknikker du lærer. Vi ønsker at gøre alle vores kursister til de bedste indenfor deres fag og det betyder at du lærer noget nyt!