Toggle navigation
Hvem er vi?
Kontakt konsulent
Erhvervsuddannelser
Erhvervsuddannelser
RealKompetenceVurdering
ONLINE
Kursusoversigt
VUF
PCR
USMA
Videoguides
Hvem er vi?
Kontakt konsulent
Erhvervsuddannelser
ONLINE
Kursusoversigt
VUF
PCR
USMA
Videoguides
Mad til grupper med varierede behov for ernæring
Bælgfrugters tilberedning, konsistens og smag
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 2 dage
Bæredygtig fisk og skaldyr
6 ugers jobrettet
Positivliste Sydjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Bæredygtighed i storkøkkener
6 ugers jobrettet
Positivliste Sydjylland
Læs mere
Varighed: 3 dage
De 7 kostråd anvendt i professionelle køkkener
Læs mere
Varighed: 2 dage
Grønt smørrebrød i professionelle køkkener
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 1 dag
Hygiejne for fødevarehåndtering under bagatelgræns
Læs mere
Varighed: 1 dag
Indpakning af maden- emballage og mærkning
Læs mere
Varighed: 2 dage
Intro til madproduktion i professionelle køkkener
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 5 dage
Ledelse af hygiejne og egenkontrol
Læs mere
Varighed: 4 dage
Mad til vegetarer og veganere 1
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 3 dage
Mad til vegetarer og veganere 2
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 2 dage
Mere grønt i kendte retter i professionelle køkken
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 1 dag
Omlægning til økologisk madproduktion
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Patogene mikroorganismer i risikoanalyse
Læs mere
Varighed: 2 dage
Plantebaseret mad i professionelle køkkener
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 3 dage
Plantefars i professionelle køkkener
6 ugers jobrettet
Positivliste Nordjylland
Læs mere
Varighed: 1 dag
Råvarernes egenskaber
6 ugers jobrettet
Positivliste Midtjylland
Læs mere
Varighed: 3 dage
Salg i madproduktionen
Læs mere
Varighed: 3 dage
Sensorik for begyndere
6 ugers jobrettet
Positivliste Midtjylland
Læs mere
Varighed: 3 dage
Strategi for indførelse af økologi i madproduktion
Læs mere
Varighed: 2 dage
Take-away koncept i daglig madproduktion
Positivliste Nordjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen
Læs mere
Varighed: 3 dage
Økologi i den daglige madproduktion
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
23 kurser er skjult - tryk her for at vise dem