Toggle navigation
Hvem er vi?
Kontakt konsulent
Erhvervsuddannelser
Erhvervsuddannelser
RealKompetenceVurdering
ONLINE
Kursusoversigt
VEUV
Videoguides
Hvem er vi?
Kontakt konsulent
Erhvervsuddannelser
ONLINE
Kursusoversigt
VEUV
Videoguides
Madfremstilling - restaurant, kantine og catering
Almen fødevarehygiejne
6 ugers jobrettet
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 3 dage
Almen fødevarehygiejne for F/I
Læs mere
Varighed: 5 dage
Anretning
6 ugers jobrettet
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 3 dage
Anretningsteknik til retter og menuer
6 ugers jobrettet
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Bæredygtig madfremstilling
Læs mere
Varighed: 2 dage
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
6 ugers jobrettet
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Danske egnsretter
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Danske tapas
Læs mere
Varighed: 2 dage
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Det klimavenlige køkken
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Det nordiske køkken i madfremstilling
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Drikkevarer i cafeteria og kantine
Læs mere
Varighed: 1 dag
Forarbejdning af råvaretyper
Læs mere
Varighed: 2 dage
Fremstilling af dekorative kager og desserter
Læs mere
Varighed: 2 dage
Fremstilling af kuvert og madbrød
Læs mere
Varighed: 2 dage
Fremstilling af supper og saucer - trin 1
Læs mere
Varighed: 2 dage
Fremstilling af supper og saucer - trin 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 4 dage
Gastronomen som vært
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Grilltilberedning i restaurant og køkken
Læs mere
Varighed: 2 dage
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1
Læs mere
Varighed: 4 dage
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2
Læs mere
Varighed: 4 dage
Grundtilberedning
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Information og deklaration for mad og retter
Læs mere
Varighed: 1 dag
Insekter i madlavning
Læs mere
Varighed: 1 dag
Kalkulation i køkkenet - trin 1
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Kalkulation i køkkenet - trin 2
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 1 dag
Klargøring og tilberedning i konceptrestauranter
Læs mere
Varighed: 3 dage
Kuvert- og madbrød bagt i restauranten
Læs mere
Varighed: 2 dage
Køkkenets kolde og varme desserter
Læs mere
Varighed: 2 dage
Køkkenets produktion af dej til brød og kager
Læs mere
Varighed: 2 dage
Mad til take away
Læs mere
Varighed: 1 dag
Madfremstilling uden fødevareallergi
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 1 dag
Menusammensætning
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Nye pålægstyper af sæsonens råvarer
Læs mere
Varighed: 2 dage
Næringsrige retter med fuldkorn
Læs mere
Varighed: 2 dage
Planlægning af menu
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen
Læs mere
Varighed: 2 dage
Produktion af convenience food
Læs mere
Varighed: 3 dage
Produktion af smoothies, greenies og juices To Go
Læs mere
Varighed: 1 dag
Produktionskøkkenets redskaber, maskiner og udstyr
Læs mere
Varighed: 2 dage
Præsentation af retter og menuer
6 ugers jobrettet
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 1 dag
Røgning og saltning i tilberedning af mad 1
Læs mere
Varighed: 2 dage
Røgning og saltning i tilberedning af mad 2
Læs mere
Varighed: 1 dag
Råvarer i køkkenet - trin 1
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Råvarer i køkkenet - trin 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Smørrebrødskøkken - trin 1
Læs mere
Varighed: 2 dage
Smørrebrødskøkken - trin 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Sundhed og ernæring
Læs mere
Varighed: 5 dage
Sushi - krav og kreativitet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Læs mere
Varighed: 3 dage
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
6 ugers jobrettet
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Udvikling af nye retter
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Vejledning om fødevareallergi
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 1 dag
Økologi og bæredygtighed i restauranten
Læs mere
Varighed: 2 dage
57 kurser er skjult - tryk her for at vise dem