Toggle navigation
Hvem er vi?
Kontakt konsulent
Erhvervsuddannelser
Erhvervsuddannelser
RealKompetenceVurdering
ONLINE
Kursusoversigt
VUF
VEUV
USMA
Videoguides
Hvem er vi?
Kontakt konsulent
Erhvervsuddannelser
ONLINE
Kursusoversigt
VUF
VEUV
USMA
Videoguides
Madfremstilling - restaurant, kantine og catering
Almen fødevarehygiejne
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Se 1 hold
Næste startdato: 15-09-2025
Varighed: 3 dage
Almen fødevarehygiejne
Læs mere
Varighed: 3 dage
Almen fødevarehygiejne for F/I
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 5 dage
Anretning og menusammensætning
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 3 dage
Brancheintroduktion: Hotel, restaurant og café
6 ugers jobrettet
Positivliste Sydjylland
Læs mere
Varighed: 5 dage
Brødbagning for gastronomer
Positivliste Nordjylland
Læs mere
Varighed: 3 dage
Bæredygtig madfremstilling
Læs mere
Varighed: 2 dage
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 2 dage
Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser
6 ugers jobrettet
Positivliste Sydjylland
Læs mere
Varighed: 3 dage
Danske egnsretter
Læs mere
Varighed: 2 dage
Danske tapas
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 2 dage
Desserter og kager for gastronomer
Positivliste Nordjylland
Læs mere
Varighed: 3 dage
Det klimavenlige køkken
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 2 dage
Drikkevarer i cafeteria og kantine
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 1 dag
Fremstilling af dekorative kager og desserter
Positivliste Sydjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Fremstilling af supper og saucer 1
6 ugers jobrettet
Positivliste Nordjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Fremstilling af supper og saucer 2
Positivliste Nordjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Fremstilling og udvikling af danske egnsretter
Positivliste Nordjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Fødevareallergi: Vejledning og erstatningsråvarer
Læs mere
Varighed: 3 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
Positivliste Nordjylland
Læs mere
Varighed: 4 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
Læs mere
Varighed: 4 dage
Gastronomen som vært
Positivliste Nordjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Gourmetbrød til maden bagt i restauranten
Positivliste Nordjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Grilltilberedning i restaurant og køkken
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 2 dage
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1
Positivliste Sydjylland
Læs mere
Varighed: 4 dage
Grundtilberedning
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 5 dage
Gæstebetjening: Gastronomen i værtsrollen
Læs mere
Varighed: 2 dage
Innovativ gastronomi
Positivliste Nordjylland
Læs mere
Varighed: 3 dage
Innovativt smørrebrød
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 3 dage
Kalkulation i køkkenet - trin 1
Læs mere
Varighed: 2 dage
Kalkulation i køkkenet - trin 1
Læs mere
Varighed: 1 dag
Kalkulation i køkkenet - trin 2
Læs mere
Varighed: 1 dag
Kuvert- og madbrød bagt i restauranten
Læs mere
Varighed: 2 dage
Køkkenets produktion af dej til brød og kager
Positivliste Sydjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Mad til take away
Positivliste Sydjylland
Læs mere
Varighed: 1 dag
Menusammensætning
Positivliste Sydjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Nordisk gastronomi, tradition og fornyelse
Læs mere
Varighed: 2 dage
Nye pålægstyper af sæsonens råvarer
Læs mere
Varighed: 2 dage
Næringsrige retter med fuldkorn
Læs mere
Varighed: 2 dage
Oplæringsansvarlig i hotel og restaurant
Læs mere
Varighed: 4 dage
Planlægning af menu
Positivliste Sydjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen
Læs mere
Varighed: 2 dage
Produktion af convenience food
Positivliste Nordjylland
Læs mere
Varighed: 3 dage
Produktion af smoothie, greenie og juice
Positivliste Nordjylland
Læs mere
Varighed: 1 dag
Produktionskøkkenets redskaber, maskiner og udstyr
Positivliste Sydjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Restaurantledelse 1
Læs mere
Varighed: 5 dage
Røgning og saltning i tilberedning af mad 1
Positivliste Nordjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Røgning og saltning i tilberedning af mad 2
Læs mere
Varighed: 1 dag
Råvarer i køkkenet - trin 1
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 2 dage
Smørrebrøc - trin 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Smørrebrødskøkken - trin 1
Positivliste Sydjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Smørrebrødsværkstedet
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 3 dage
Sundhed og ernæring
Positivliste Nordjylland
Læs mere
Varighed: 5 dage
Sushi - krav og kreativitet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Positivliste Nordjylland
Læs mere
Varighed: 3 dage
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
Positivliste Sydjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Tilberedning af kolde og lune anretninger
6 ugers jobrettet
Regionale positivlister
Læs mere
Varighed: 3 dage
Udvidet råvarekendskab
Positivliste Nordjylland
Læs mere
Varighed: 3 dage
Økologi og bæredygtighed i restauranten
Læs mere
Varighed: 2 dage
58 kurser er skjult - tryk her for at vise dem