Toggle navigation
Hvem er vi?
Kontakt konsulent
Erhvervsuddannelser
Erhvervsuddannelser
RealKompetenceVurdering
ONLINE
Kursusoversigt
VUF
VEUV
USMA
Videoguides
Hvem er vi?
Kontakt konsulent
Erhvervsuddannelser
ONLINE
Kursusoversigt
VUF
VEUV
USMA
Videoguides
Madfremstilling - restaurant, kantine og catering
Almen fødevarehygiejne
6 ugers jobrettet
Positivliste Vestjylland
Se 2 hold
Næste startdato: 22-04-2025
Varighed: 3 dage
Almen fødevarehygiejne for F/I
Positivliste Vestjylland
Se 1 hold
Næste startdato: 07-04-2025
Varighed: 5 dage
Desserter og kager for gastronomer
Se 1 hold
Næste startdato: 03-03-2025
Varighed: 3 dage
Fremstilling og udvikling af danske egnsretter
Se 2 hold
Næste startdato: 24-03-2025
Varighed: 2 dage
Fødevareallergi: Vejledning og erstatningsråvarer
Se 1 hold
Næste startdato: 13-03-2025
Varighed: 3 dage
Gourmetbrød til maden bagt i restauranten
Se 1 hold
Næste startdato: 17-03-2025
Varighed: 2 dage
Grundtilberedning
6 ugers jobrettet
Se 1 hold
Næste startdato: 10-03-2025
Varighed: 5 dage
Oplæringsansvarlig i hotel og restaurant
Se 1 hold
Næste startdato: 28-04-2025
Varighed: 4 dage
Produktion af convenience food
Se 1 hold
Næste startdato: 01-05-2025
Varighed: 3 dage
Almen fødevarehygiejne
Læs mere
Varighed: 3 dage
Anretning og menusammensætning
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Brancheintroduktion: Hotel, restaurant og café
Læs mere
Varighed: 5 dage
Brødbagning for gastronomer
Læs mere
Varighed: 3 dage
Bæredygtig madfremstilling
Læs mere
Varighed: 2 dage
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
6 ugers jobrettet
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser
6 ugers jobrettet
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 3 dage
Danske egnsretter
Læs mere
Varighed: 2 dage
Danske tapas
Læs mere
Varighed: 2 dage
Det klimavenlige køkken
6 ugers jobrettet
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Drikkevarer i cafeteria og kantine
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 1 dag
Fremstilling af dekorative kager og desserter
Læs mere
Varighed: 2 dage
Fremstilling af supper og saucer 1
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Fremstilling af supper og saucer 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
Læs mere
Varighed: 4 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 4 dage
Gastronomen som vært
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Grilltilberedning i restaurant og køkken
Læs mere
Varighed: 2 dage
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1
Læs mere
Varighed: 4 dage
Innovativ gastronomi
Læs mere
Varighed: 3 dage
Innovativt smørrebrød
Læs mere
Varighed: 3 dage
Kalkulation i køkkenet - trin 1
Læs mere
Varighed: 2 dage
Kalkulation i køkkenet - trin 1
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 1 dag
Kalkulation i køkkenet - trin 2
Læs mere
Varighed: 1 dag
Kuvert- og madbrød bagt i restauranten
Læs mere
Varighed: 2 dage
Køkkenets produktion af dej til brød og kager
Læs mere
Varighed: 2 dage
Mad til take away
Læs mere
Varighed: 1 dag
Menusammensætning
Læs mere
Varighed: 2 dage
Nordisk gastronomi, tradition og fornyelse
Læs mere
Varighed: 2 dage
Nye pålægstyper af sæsonens råvarer
Læs mere
Varighed: 2 dage
Næringsrige retter med fuldkorn
Læs mere
Varighed: 2 dage
Planlægning af menu
Læs mere
Varighed: 2 dage
Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen
Læs mere
Varighed: 2 dage
Produktion af smoothie, greenie og juice
Læs mere
Varighed: 1 dag
Produktionskøkkenets redskaber, maskiner og udstyr
Læs mere
Varighed: 2 dage
Restaurantledelse 1
Læs mere
Varighed: 5 dage
Røgning og saltning i tilberedning af mad 1
Læs mere
Varighed: 2 dage
Røgning og saltning i tilberedning af mad 2
Læs mere
Varighed: 1 dag
Råvarer i køkkenet - trin 1
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Smørrebrøc - trin 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Smørrebrødskøkken - trin 1
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Smørrebrødsværkstedet
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Sundhed og ernæring
Læs mere
Varighed: 5 dage
Sushi - krav og kreativitet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Læs mere
Varighed: 3 dage
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Tilberedning af kolde og lune anretninger
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Udvidet råvarekendskab
Læs mere
Varighed: 3 dage
Økologi og bæredygtighed i restauranten
Læs mere
Varighed: 2 dage
49 kurser er skjult - tryk her for at vise dem