Svejsekurser

I KPMV finder du et stort udvalg af svejsekurser, som du kan sammensætte efter dit eget ønske og i samarbejde med vores undervisere ude på skolerne afhængigt af, hvilken branche du arbejder i, eller ønsker at arbejde i.
Vi tilbyder (åbne) svejsekurser med plads til både hele hold og enkeltdeltagere. Du kan tage kurser i bl.a. MIG, MAG, TIG, Gassvejsning, Lysbuesvejsning og diverse andre svejsekurser.
Du sikres gode faciliteter og dygtige faglærere så du er garanteret et højt fagligt niveau og sikkerhed for at lære at lave svejsearbejde i høj kvalitet.

Er du ledig kigger vi selvfølgelig på det behov og den efterspørgsel, der er i virksomhederne, sammen med dig. Er du ansat kan du sammensætte kurset i samarbejde med din virksomhed og de ønsker og behov, der findes der. På den måde er du også med til at højne kvaliteten og opkvalificere din virksomheden.
UCRS_8609

Stå stærkt med opkvalificering og videreuddannelse.
KPMV tilbyder fleksible og skræddersyede AMU svejsekurser for både ansatte og ledige og du kan tilmelde dig et eller flere fag alt efter, hvad du har brug for at opkvalificere dig i.

Med en bred vifte af kurser og en konstant strøm af nye tilbud, er vi altid i stand til både at opkvalificere og uddanne ledige, samt videreuddanne ansatte og opkvalificere en lang række virksomheder.
Med et Svejse kursus, der passer til dig, får du opdateret din viden og dine kompetencer, så du stærkt.

Svejsekurser i åbent værksted

På skolerne tilknyttet KPMV afvikles svejsekurser i Åbent Værksted med mulighed for at erhverve svejsepas/certifikat. Alle svejseprocesser indgår på forskellige niveauer, afhængig af den enkeltes personlige faglige erfaring og kvalifikationer.

Inden kursusstart foretages en individuel visitation/vurdering, og evt. en praktisk prøve, så indplaceringen i et forløb bliver så korrekt som muligt. Alle der ønsker svejsekurser skal have bestået 1 dags kursus i §17 arbejdsmiljø først.

Efter endt kursusforløb kan der erhverves et svejsepas/certifikat, som er personligt, med en gyldighed op til 3 år efter udstedelsens dato. Der indkaldes til recertificering/fornyelse i god tid inden udløbsdato.

Svejsepas og certificering - Kvalifikationer
For at erhverve et svejsepas/certifikat kræves en relevant erhvervsuddannelse eller 12 mdr. dokumenteret relevant praktisk arbejde.

Skolecertificeringen udføres som teoretisk og praktisk prøvning, i henhold til gældende standarder, hvilke sikrer at svejseren har et højt fagligt kvalitetsniveau.
Certificeringen kan udføres med 3. parts godkendelse, i henhold til arbejdsministeriets bekendtgørelse Nr. 743 (lovgivning om trykbærende anlæg)