Toggle navigation
Hvem er vi?
Kontakt konsulent
Erhvervsuddannelser
Erhvervsuddannelser
RealKompetenceVurdering
ONLINE
Kursusoversigt
VUF
VEUV
USMA
Videoguides
Hvem er vi?
Kontakt konsulent
Erhvervsuddannelser
ONLINE
Kursusoversigt
VUF
VEUV
USMA
Videoguides
Mad til grupper med varierede behov for ernæring
Bælgfrugters tilberedning, konsistens og smag
6 ugers jobrettet
Se 1 hold
Næste startdato: 03-03-2025
Varighed: 2 dage
Bæredygtig fisk og skaldyr
6 ugers jobrettet
Positivliste Vestjylland
Se 1 hold
Næste startdato: 16-06-2025
Varighed: 2 dage
Grønt smørrebrød i professionelle køkkener
6 ugers jobrettet
Se 1 hold
Næste startdato: 20-05-2025
Varighed: 1 dag
Mere grønt i kendte retter i professionelle køkken
6 ugers jobrettet
Se 1 hold
Næste startdato: 12-05-2025
Varighed: 1 dag
Patogene mikroorganismer i risikoanalyse
Se 1 hold
Næste startdato: 24-03-2025
Varighed: 2 dage
Plantebaseret mad i professionelle køkkener
6 ugers jobrettet
Se 1 hold
Næste startdato: 07-04-2025
Varighed: 3 dage
Plantefars i professionelle køkkener
6 ugers jobrettet
Se 1 hold
Næste startdato: 22-04-2025
Varighed: 1 dag
Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen
Se 1 hold
Næste startdato: 01-04-2025
Varighed: 3 dage
Arbejdsrelateret kommunikation om kost og sundhed
Læs mere
Varighed: 2 dage
Bagning med surdej i køkkener
Læs mere
Varighed: 2 dage
Bagning med surdej i køkkener
Læs mere
Varighed: 2 dage
Brugerdreven måltidsudvikling
Læs mere
Varighed: 3 dage
Bæredygtighed i storkøkkener
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
De 7 kostråd anvendt i professionelle køkkener
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Diæter og ernæringsterapi 1
Læs mere
Varighed: 3 dage
Diæter og ernæringsterapi 2
Læs mere
Varighed: 3 dage
Diæter ved allergi og fødevareintolerance
Læs mere
Varighed: 2 dage
Diæter ved allergi og fødevareintolerance
Læs mere
Varighed: 2 dage
Diæter ved velfærdssygdomme
Læs mere
Varighed: 3 dage
Diæter ved velfærdssygdomme
Læs mere
Varighed: 3 dage
Diætetik - ekspert
Læs mere
Varighed: 5 dage
Driftsoptimering i madproduktion
Læs mere
Varighed: 2 dage
Forny måltidet med sundere råvarer
Læs mere
Varighed: 2 dage
Forny måltidet med sundere råvarer
Læs mere
Varighed: 2 dage
Grundlæggende ernæring og sundhed
6 ugers jobrettet
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 5 dage
Grundlæggende kostberegning
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Gårsdagens overproduktion
Læs mere
Varighed: 2 dage
Hygiejne for fødevarehåndtering under bagatelgræns
Læs mere
Varighed: 1 dag
Indpakning af maden- emballage og mærkning
Læs mere
Varighed: 2 dage
Intro til madproduktion i professionelle køkkener
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 5 dage
Kalkulation ved produktion af mad
Læs mere
Varighed: 3 dage
Kostlære og vurdering - ekspert
Læs mere
Varighed: 5 dage
Ledelse af hygiejne og egenkontrol
Læs mere
Varighed: 4 dage
Mad til vegetarer og veganere
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 3 dage
Mad til vegetarer og veganere 1
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Mad til vegetarer og veganere 2
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Mellemmåltider til ældre
Læs mere
Varighed: 2 dage
Måltidsplanlægning 1
Læs mere
Varighed: 5 dage
Måltidsplanlægning 1
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 5 dage
Måltidsplanlægning 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Måltidsplanlægning 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Måltidsplanlægning og tilberedning: Småtspisende 1
Læs mere
Varighed: 3 dage
Måltidsplanlægning og tilberedning: Småtspisende 2
Læs mere
Varighed: 3 dage
Måltidsudvikling: Strategi og brugerkommunikation
Læs mere
Varighed: 3 dage
Omlægning til økologisk madproduktion
Læs mere
Varighed: 2 dage
Omlægning til økologisk madproduktion
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Oplæringsansvarlig for ernæringsassistentelever
Læs mere
Varighed: 5 dage
Optimering i madproduktion
Læs mere
Varighed: 3 dage
Patogene mikroorganismer i risikoanalyse
Læs mere
Varighed: 1 dag
Planlægning og tilberedning af måltider til børn
Læs mere
Varighed: 3 dage
Praktikvejledning af ernæringsassistentelever
Læs mere
Varighed: 5 dage
Reduktion af madspild 1
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Reduktion af madspild 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Reduktion af madspild 2
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Råvarens egenskaber i madhåndværket 1
Læs mere
Varighed: 2 dage
Råvarens egenskaber i madhåndværket 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Råvarer og håndværk i professionelle køkkener
Læs mere
Varighed: 2 dage
Råvarernes egenskaber
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Salg i madproduktionen
Læs mere
Varighed: 3 dage
Salg og markedsføring inden for madproduktion
Læs mere
Varighed: 3 dage
Sensorik for begyndere
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Sensorisk analyse
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Smagen i centrum
Læs mere
Varighed: 2 dage
Strategi for indførelse af økologi i madproduktion
Læs mere
Varighed: 2 dage
Sundere kager og desserter i køkkener
Læs mere
Varighed: 3 dage
Sundere kager og desserter i køkkener
Læs mere
Varighed: 3 dage
Sundere smørrebrød
Læs mere
Varighed: 2 dage
Take-away koncept i daglig madproduktion
Læs mere
Varighed: 2 dage
Tilberedningsmetoder og fremstilling af mad
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 5 dage
Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen
Læs mere
Varighed: 3 dage
Økologi i den daglige madproduktion
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Årstidernes råvarer i måltiderne
Læs mere
Varighed: 2 dage
64 kurser er skjult - tryk her for at vise dem