Toggle navigation
Hvem er vi?
Kontakt konsulent
Erhvervsuddannelser
Erhvervsuddannelser
RealKompetenceVurdering
ONLINE
Kursusoversigt
VEUV
Videoguides
Hvem er vi?
Kontakt konsulent
Erhvervsuddannelser
ONLINE
Kursusoversigt
VEUV
Videoguides
Mad til grupper med varierede behov for ernæring
Praktikvejledning af ernæringsassistentelever
Se 1 hold
Næste startdato: 25-10-2023
Varighed: 5 dage
Bagning med surdej i køkkener
Læs mere
Varighed: 2 dage
Brugerdreven måltidsudvikling
Læs mere
Varighed: 3 dage
Bælgfrugters tilberedning, konsistens og smag
6 ugers jobrettet
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Bæredygtig fisk og skaldyr
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Bæredygtighed i storkøkkener
Læs mere
Varighed: 3 dage
De 7 kostråd anvendt i professionelle køkkener
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Diæter og ernæringsterapi 1
Læs mere
Varighed: 3 dage
Diæter og ernæringsterapi 2
Læs mere
Varighed: 3 dage
Diæter ved allergi og fødevareintolerance
Læs mere
Varighed: 2 dage
Diæter ved velfærdssygdomme
Læs mere
Varighed: 3 dage
Diætetik - ekspert
Læs mere
Varighed: 5 dage
Driftsoptimering i madproduktion
Læs mere
Varighed: 2 dage
Ernæringslære
Læs mere
Varighed: 10 dage
Forny måltidet med sundere råvarer
Læs mere
Varighed: 2 dage
Grundlæggende ernæring og sundhed
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 5 dage
Grundlæggende kostberegning
Læs mere
Varighed: 2 dage
Grundlæggende madproduktion
Læs mere
Varighed: 3 dage
Grønt smørrebrød i professionelle køkkener
Læs mere
Varighed: 1 dag
Gårsdagens overproduktion
Læs mere
Varighed: 2 dage
Hygiejne for fødevarehåndtering under bagatelgræns
Læs mere
Varighed: 1 dag
Indpakning af maden- emballage og mærkning
Læs mere
Varighed: 2 dage
Inspirationskøkkenet i daginstitutioner og SFO
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Kalkulation ved produktion af mad
Læs mere
Varighed: 3 dage
Kostlære og vurdering - ekspert
Læs mere
Varighed: 5 dage
Ledelse af hygiejne og egenkontrol
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 4 dage
Mad til børn - sunde børn
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Mad til vegetarer og veganere
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 3 dage
Mellemmåltider til store brugergrupper
Læs mere
Varighed: 2 dage
Mere grønt i kendte retter i professionelle køkken
Læs mere
Varighed: 1 dag
Måltider til småtspisende 1
Læs mere
Varighed: 2 dage
Måltider til småtspisende 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Måltidsplanlægning - småbørn
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 5 dage
Måltidsplanlægning 1
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 5 dage
Måltidsplanlægning 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Omlægning til økologisk madproduktion
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Optimering i madproduktion
Læs mere
Varighed: 3 dage
Patogene mikroorganismer i risikoanalyse
Læs mere
Varighed: 1 dag
Planlægning og fremstilling af måltider
Læs mere
Varighed: 2 dage
Plantebaseret mad i professionelle køkkener
Læs mere
Varighed: 3 dage
Plantefars i professionelle køkkener
Læs mere
Varighed: 1 dag
Reduktion af madspild 1
6 ugers jobrettet
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Reduktion af madspild 2
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Råvarens egenskaber i madhåndværket 1
Læs mere
Varighed: 2 dage
Råvarens egenskaber i madhåndværket 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Råvarernes madlavningstekniske egenskaber
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Salg og markedsføring inden for madproduktion
Læs mere
Varighed: 3 dage
Sensorisk analyse
Læs mere
Varighed: 3 dage
Sensorisk anretning
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Service og brugerbetjening omkring måltidet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Smagen i centrum
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Strategi for indførelse af økologi i madproduktion
Læs mere
Varighed: 3 dage
Sundere kager og desserter i køkkener
Læs mere
Varighed: 3 dage
Sundere smørrebrød
Læs mere
Varighed: 2 dage
Take-away koncept i daglig madproduktion
Læs mere
Varighed: 2 dage
Tilberedningsmetoder i madproduktion
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 10 dage
Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen
Læs mere
Varighed: 3 dage
Økologi i den daglige madproduktion
6 ugers jobrettet
Læs mere
Varighed: 3 dage
Årstidernes råvarer i måltiderne
Positivliste Vestjylland
Læs mere
Varighed: 2 dage
58 kurser er skjult - tryk her for at vise dem